Your address will show here +12 34 56 78
Unik tilpasset terapi

 

Nogle mennesker sværger til psykoterapi. Andre til kropsterapi. Og for andre igen giver det mening at arbejde med begge tilgange i et terapeutisk forløb. Det korte af det lange er, at hver terapiform er betydningsfuld på hver sin måde.

 

For mennesker med stærke kropslige symptomer på stress, følelsesmæssige temaer eller afhængighedsproblematikker er det oplagt at kombinere et forløb, så det består af både psykoterapi og kropsterapi. Alle forløb bliver altid tilpasset dine grænser, ønsker og behov.

 Fodboldlivet 

Til dig, der er aktiv fodboldspiller eller oplever karrierestop-reaktioner hjælper jeg med at nuancere, hvordan du reelt har det, så du igen føler dig som et stærkt og kompetent menneske. 

 

Alle mennesker oplever fra tid til anden, at livet er tungt. Som psykoterapeut og tidl. professionel fodboldspiller ved jeg, at fodboldlivet ikke altid er en dans på roser. Jeg har været der selv. Dét er din tryghed. 

 

Til dig vil Psykoterapi & Fodbold – telefonisk session være det umiddelbare valg.

Jeg anbefaler et forløb

 

Uanset hvilken terapiform, du foretrækker, så anbefaler jeg et forløb på mindst 5 sessioner. Ingen af disse typer terapi fungerer som et ”quick-fix” og derfor vil du, i en proces, som strækker sig over længere tid, opleve en udvikling fra session til session. Med flere sessioner kan vi nå at komme hele vejen rundt om de temaer, som påvirker dit helbred og dit liv. 

 

Kontakt mig, hvis du har brug for yderligere information eller har spørgsmål til grænser for at kunne beslutte dig, om et forløb hos mig, er det rigtige for dig. 

 

Velkommen i min praksis på Christianshavn Torv.

Har du brug for min hjælp, kan du:

Book online


Benyt kontaktformularen


Ring og hør mere på 20 11 30 82

Psykoterapi

Psykoterapi & Fodbold

Kropsterapi

Referencer

Kontaktformular